Uppnå dina mål - med 7 enkla steg

Uppnå dina mål - med 7 enkla steg"Snabbt, nämn 3 av dina MÅL
det närmaste året?"

Tvekade du? Välkommen till 97% av befolkningen

Jag vet inte någon som är framgångsrik med att uppnå sina mål som inte upplevt flera misslyckanden innan de 'fattade grejen '.

Kom du ihåg den där härliga kvällen (nyårsafton) för inte så länge sedan när du var full av stora idéer och kanske lite champagne? Du lovade dig själv att detta skulle vara det år du äntligen skulle uppnå ditt STORSLAGNA mål och du bestämde dig för verkligen fullfölja denna gång.


Du kanske ropade ut något till dina vänner, pussade på en slumpmässig främling och sedan dansade hela natten.

Japp, den kvällen menar jag, de flesta av oss har upplevt den kvällen eller något liknande.
Vi sätter mål av alla de slag för oss själva nästan varje dag (i morse jag satte jag som mål att komma ihåg att äta frukost trots att jag försov mig en stund).
Vi sätter inte mål i första hand för vår hälsa, vi sätter mål för att vi vill bli en bättre version av oss själva eller så vill vi uppgradera vår livsstil för att få uppleva nya mer intressanta saker.

Men det sorgliga är att 25 procent av oss överger sina nyårslöften redan efter en vecka och 60 procent gör det inom några få månader. Den genomsnittliga personen uppger samma nyårslöfte ca tio gånger utan att uppnå dem.

Eller att 95 procent av dem som börjar med en diet går upp igen och många går även upp mer än vad de först tappade i vikt. Undersökningar visar också att t.o.m personer som har haft en hjärtinfarkt så är det bara en av sju patienter gör några bestående förändringar kring sin kost eller motion.

När man ser det statistiken så är det kanske inte så konstigt att de flesta människor nästan aldrig når sin drömmars mål och kämpar resten av livet med att försöka förstå varför det ändå finns personer som lyckas med det mesta som de tar sig för.

Hur går det för dig? Hur bra lyckas du med att uppnå de mål som bestämmer dig för?

Eller är detta så frustrerande för dig att du också nästan har slutat med att sätta mål eftersom problemet är att uppnå dem?


Men innan du ger upp helt så fundera på vad Jim Rohn säger om att sätta mål:

'Om du inte skapar din egen plan för livet så är chansen att du bara blir en del i någon annans plan eller dröm. Och du kan ju gissa vad de har planerat för dig? Inte mycket.'

Här är något som jag insåg och som gjorde att det hela 'klickade' för mig ....


"Att bara sätta mål fungerar inte. Du behöver veta hur du med 7 enkla steg verkligen kan uppnå dina mål!"

Kära frustrerade målsättare, Jonas här och tro mig när jag säger det. Jag förstår hur du känner dig.
När jag först började med att sätta mål så var inte mitt problem att ta mig tid att skriva ner dem. Det var att uppnå målen som jag alltid misslyckades med!

Jag måste ha försökt med allt. Jag köpte varje produkt, programvara och metod som jag hade råd med som skulle hjälpa mig med detta. Jag var desperat med komma vidare och ville börja se resultat. Under en period så slukade detta upp all min tid (istället för att göra saker som tog mig närmre mina mål)

Det mest frustrerande i hela processen var att jag följde vad alla de så kallade "experter" sa att jag skulle göra:

  • Jag skrev ner mina mål.
  • Jag använde olika appar och program för att hålla koll på mina framsteg.
  • Jag använde olika system för att försöka hålla motivationen uppe.


Nån gång då och då kunde jag märka en liten framgång. Men det var aldrig något som jag kunde återskapa eller använda för att verkligen nå dit jag ville. Ett tag när jag var som mest frustrerad så var jag faktiskt beredd att ge upp mina mål helt och hållet.

Om det inte hade varit för en väldigt snöig dag i januari för tre år sedan så kanske jag inte skulle vara där jag är idag. Men tack vare snöstormen så blev jag kvar hemma och kunde inte ta mig till kontoret. Den dagen bestämde jag att en sista gång undersöka lite djupare vad andra framgångsrika företagare och atleter gjorde för att uppnå sina mål.

Efter några timmar av grävande i HUR de arbetade mot sina mål ...så blev jag nästan lite chockad.

Jag upptäckte snart att de saker som framgångsrika atleter och företagare gjorde för att uppnå sina mål och vad 'experterna' utbildade mig inom tidigare var två helt olika saker.

När jag väl upptäckt det så började jag undersöka vilka steg som de använder för att säkerställa att de hela tiden når sina mål. Det var då som jag började upptäcka vissa mönster...


Dessa 'mönster' kunde väl inte bara vara en tillfällighet... Eller?

Det spelade nästan ingen roll vilken av de framgångsrika personerna som jag undersökte så upptäckte jag följande...

  • Stegen de använde för att uppnå mål sina var snarlika
  • De hade system på plats som gjorde att de inte 'ramlade ur' och tappade fokus
  • De använde samma steg och system för att uppnå mål inom alla möjliga områden (jobb, företagande, träning, hälsa och relationer)
Vad innebär det? Jo, att dessa framgångsrika personer spelade i en annan liga och använder inte samma regler som oss andra, tyvärr verkade de inte heller vilja dela med sig av det till resten av oss.

Men det spelade ingen roll eftersom det bara var att studera vad de egentligen gjorde.

Det var ungefär sju steg som återkom om och om igen. Steg som de använder i rätt ordning som hjälpte dem att uppnå sina mål oavsett vilket område i livet det handlade om. Det är dessa saker som jag nu har noterat och förfinat, med andra ord så har jag andra att tacka för dessa strategier.

För ca 2 år sedan så började jag använda systemet för olika delar i mitt liv. Framför allt när det gällde att komma i form och bli en bättre företagare. Resultaten väntade inte på sig. När det gällde träningen så kom jag i mitt livs bästa form på mindre än 10 veckor (med guidning av Nicolas Fioris koncept för träning och kosthållning i programmet Maxa Din Fettförbränning).

Vilket idag är ett framgångsrikt projekt som jag numera driver ihop med träningsexperten Nico (vi närmar oss idag snart +3 500 betalande nöjda kunder och ca 65 000 prenumeranter på vårt nyhetsbrev).

Jag har tänkt att bespara dig
de problem jag hade...

Jag är idag väldigt glad och tacksam över de förändringar som jag har lyckats göra i mitt liv och kommer att kunna göra framöver tack vare dessa strategier.

Och jag skulle idag vilja bespara dig den möda och besvär som jag gick igenom innan jag förstod hur det fungerade.

Varför jag delar jag med mig av detta till dig?

För mig handlar det inte bara om pengar. Samtidigt kan jag inte ge bort detta gratis eftersom jag bara vill att personer som är seriösa och beredda att investera lite i sig själva skall få tillgång till det.

Det handlar om att vara den person som hjälpte andra förändra sina liv. Det är därför jag är gladeligen delar med mig om vad jag har lärt mig utav andra som är experter på att uppnå sina mål, så att du kan göra samma sak.

Låt mig presentera videokursen - "Uppnå dina mål (med 7 enkla steg)"

Här är några saker som du kommer att få med programmet:

  • Du får hjälp med att skapa en plan som garanterar att du får en klar bild, blir motiverad och viktigast av allt - kommer igång med de saker som är viktigast för dig just nu.

  • Varje steg består av en kort videolektion och några arbetsblad som hjälper dig att anpassa detta till ditt liv så att du sedan haren exakt plan för genomförande. Sammantaget kommer det att ge dig den tydlighet och det självförtroende du behöver för att gå vidare.Hemligheten till att hålla upp en varaktig motivation och drivkraft även när det blir tufft och du känner för att sluta.

  • En handfull saker du behöver göra för att garantera att detta skall att bli ditt bästa år någonsin.För att inte slösa med tid och istället uppnå resultat så behövde kursen vara effektiv och koncentrerad så att även upptagna personer kan slutföra kursen på mindre än 1-2 timmar.

  • Och mycket mer!

Självklart så finns det några andra vägar
som du kan ta för att lösa detta.

Du kan spendera de närmaste två åren och göra samma undersökning som jag gjorde.

Sedan jag själv började använda de 7 steg som jag nu är på väg att dela med mig så har jag även spenderat tid på att finjustera och optimera processen. Så nu har jag inga tvivel på att även du kan göra samma sak med detta i din hand.

Men du skulle offra massor med timmar borta från din familj och vänner, för att inte nämna att spendera över 10 000 kr i hårt intjänade slantar för att lära dig samma saker, som jag nu på så kort tid som möjligt visar dig med denna videokurs.

Du skulle kunna betala för timmar med mig där jag vägleder dig genom systemet.

Jag skulle kunna hjälpa dig att gå igenom de 7 stegen över telefon, där jag förklarar psykologin till varför stegen fungerar och hur de hänger ihop. Men om du går den vägen så skulle du behöva investera + 2 000 kr/timma som jag idag tar för konsulttid (vilket många gladeligen betalar med tanke på resultaten som de får).

Men saken är den att du kommer inte att behöva investera i närheten av det beloppet idag för att få resultaten som blir när du vet hur du uppnår dina mål.

Men innan jag avslöjar hur mycket jag tar i betalt för denna lösning så vill jag berätta om hur jag ska se till att du löser detta med att uppnå dina mål en gång för alla.

Jag är inte klar ännu, här är fler verktyg som kommer att hjälpa dig uppnå dina mål ännu snabbare...

BONUS:
ARBETSBLAD - ÅRLIG TILLBAKABLICK

Historien upprepar sig tyvärr väldigt ofta.

Anledningen till varför du t.ex. avslutar din första diet är sannolikt samma som får dig att sluta med nästa.

Det nyårslöfte du misslyckades med förra året kommer sannolikt att vara ett liknande löfte

detta år. Men hur kan du undvika att göra samma misstag? Jo, lär av dina tidigare framgångar och misslyckanden.

'De som inte kan lära sig av sin historia är dömda att upprepa det'

—George Santayana

BONUS:
ARBETSBLAD - PERSONLIG BEDÖMNING


Här får du reda på exakt vart du befinner idag...
Denna personliga bedömning är utformad för att ge dig en tydlig bild hur väl ditt liv idag matchar med de målsättningar som du får fram i programmet 'Uppnå dina mål'.

Denna bedömning är en nyttig och överblickande övning som visar din nuvarande väg i livet.

Är du på väg dit du vill åka?

Vilka justeringar behöver du göra först?
Nu när du har sett allt som ingår i programmet 'Uppnå dina mål' och bonusprodukter som ingår, så hoppas jag att du tänker att jag har tänkt på allt.

Men jag har en sak till att berätta om och det gör detta beslut mycket enklare och faktiskt bättre än riskfritt för din del.

Jag tar bort all din risk. Vi 'dubblar dina pengar tillbaka' om du inte är nöjd


Garanti #1: Om de videor, ljudfiler, kapitel, arbetsblad eller bonusprodukter av någon anledning inte det bästa pengar du investerat på länge så skicka mig ett email inom 30 dagar efter ditt köp så återbetalar hela ditt köp utan problem.

Garanti #2: Om verkligen UTFÖR stegen, övningarna och använder de saker som jag rekommenderar i programmet och dina resultat inte blir riktigt bra så kommer jag faktiskt att betala dig DUBBELT tillbaka.
Allt jag begär är att du ger det ett helhjärtat och ärligt försök.

Låter det som ett bra och rättvist erbjudande?

Ingen risk för dig, allt som nu återstår är hur stor (liten) din investering blir för att lägga beslag på allt som jag har talat om här på sidan...

En sak till, låt inte det låga priset få dig att förminska värdet för denna process. Använder du den på rätt sätt så kommer den att vara ovärderlig.


Lägg beslag på 'Uppnå dina mål ' idag för endast 195 kr (inkl moms)

Handla Uppnå Dina Mål idag: Få tillgång till 7 enkla steg som hjälper nå resultaten du alltid har drömt om.
Jag uppskattar att du tog dig tid att läsa allt på denna sidan och för att har lyssnat på min bakgrund och hur jag till slut vände trenden efter mycket frustration, tid och pengar.

Att agera idag kan du se som ditt första steg för att uppnå liknande eller ännu bättre resultat.

Jag ser fram emot att få ett email från dig där du om några månader berättar om att detta blev det första kapitlet i din nya framgångssaga.Allt gott och lycka till

Jonas Carlström

P.S. Låter du denna möjligheten passera så kan det innebära att du kommer att vakna upp i morgon exakt på samma ställe som innan. Inget kommer att förändras om du inte agerar och investerar i dig själv. Lita vad din magkänsla säger dig just nu och klicka köpknappen så ses vi på 'insidan' där Steg 1 redan ligger och väntar på dig.

Klicka på knappen här för att uppnå dina mål!

Beställ Uppnå dina mål!