Fettförbränning i köket

Fettförbränning i köket

Förvandla ditt kök till en "Fettförbränningsstation" med dessa snabba & läckra recept!

Jag tror att du också kanske någon gång har hört det populära talesättet "Grunden till en snygg och slank mage skapar man i köket".

Det beror på att det är 100% sant.

Enligt statistiken så lagar de flesta människor samma 7-9 rätter om och om igen. Det tillhör den mänskliga naturen: våra hjärnor är kopplade till att skapa rutiner och följa våra vanor.

etta är nödvändigtvis inte en dålig sak - förutom när de 9 måltider du lagar INTE gynnar din fettförbränning och hälsa. Faktum är att de flesta ”nyttiga” recept använder fel ingredienser, fel mängder, tar för lång tid att förbereda och lyckas sällan tillfredsställa dina smaklökar.

Det är förmodligen av den anledningen som studier också visar att de flesta personer endast använder 5 % av recepten i sina kokböcker och blir sugna på något godare än deras intetsägande och tråkiga 9-rätters rutin.

Kom ihåg - nyckeln till att bli både stressfri och fettfri är dina vanor. Och framgången börjar med att ha tillgång till rätt fettförbränningsrecept. De flesta av oss vet helt enkelt inte hur man skapar VERKLIG fettförbränning i köket...

... Tills nu.

Paketet "Fettförbränning i köket"

Med paket "Fettförbränning i köket" får du tillgång till 9 fettförbrännande recept för varje del nedan.DEL 1: 9 st Fettförbrännande Frukostar
(värde 195 kr)

Med dessa superenkla och välsmakande frukostrecept kan du programmera din kropp att börja bränna fett så snabbt som möjligt.

Till skillnad från alla andra recept du hittar på nätet eller i din favorit kokbok, så har dessa recept är speciellt utvalda ingredienser för att kickstarta din ämnesomsättning och ger dig ihållande energi. Samtidigt som du undviker det vanliga "kolhydratsfallet" på förmiddagen.

Varje recept innehåller tydliga, specifika instruktioner, högkvalitativa bilder och den exakta kaloriförbrukningen eftersom varje detalj räknas.


DEL 2: 9 st Fettförbrännande Middagar
(värde 195 kr)

Med denna del så vet du exakt vad du behöver för att äta till middag för att maximera kroppens potential för fettförbränning.

Dessa recept är speciellt utformade för den högsta möjliga fettförbränning och att de är garanterat lika välsmakande som många av de måltider som du har ätit på dina favoritrestauranger. Fast utan alla "svåra-att-hitta" ingredienser och andra "dolda"ingredienser som ökar fettlagringen .

Allt du behöver göra är att kombinera dessa enkla recept (som är lätta att följa) så har du en bevisad plan som håller dig på rätt spår - även om du tror att du är den värsta kocken landet.


DEL 3: 9 st Fettförbrännande Sallader
(värde 195 kr)

Glöm intetsägande och enformig sallad med en trist vinägrett. Det är dags för några riktiga aptitretande sallader som faktiskt gör dig mätt.

Fansens favorit är den berömda biff- och mangosalladen med ingefära sås.

Kom ihåg att sallad inte alltid är "smart" alternativ. I själva verket kommer många av de sallader som du köper på kaféer och snabbmatställen innehålla mer kalorier och antal gram fett än en dubbel cheeseburgare.

Jag skojar inte. Men med dessa fettförbrännande recept så kommer du att undvika fettinlagringen och "katastrofer i salladsbaren".


DEL 4: 9 st Fettförbrännande Shakes
(värde 195 kr)

Bränner du fett eller lagrar du fett när du dricker en shake efter ditt träningspass?

Flera av de som tränar "saboterar" sitt arbete när de är betalar för en del av skräpet som de serverar på det lokala gymmet.

Börja istället att göra dina egna shakes som håller din ämnesomsättning hög och som snabbar på din återhämtning i timmar efter träningen.

Det är superenkelt när du har dessa unika och fettförbrännande shakerecept som innehåller alla de rätta ingredienserna.DEL 5: 9 st Fettförbrännande Soppor
(värde 195 kr)

Kålsoppa-diet? Glöm det!
Dessa läckra fettförbrännande soppor är kompletta måltider som ger dig de viktiga vitaminer och mineraler du behöver samtidigt som de förbättrar din fettförbränning och hälsa.

Soppor är en av de mest näringsrika måltider du kan laga. Personer som normalt inte gillar grönsaker brukar gilla en riktig bra och god soppa.

Prova några av dessa läckra fettförbrännande soppor så förstår du vad jag menar. Som sagt varje recept innehåller tydliga, specifika instruktioner, högkvalitativa bilder och den exakta kaloriförbrukningen eftersom varje detalj räknas.


DEL 6: “Fettförbränning i köket" Inköpslistan (checklista) (värde 95 kr)

Har du någonsin undrat vad du borde köpa i affären eller vad du ska laga för mat för snabbare fettförbränning?

När du lär dig använda precis det system som jag använder för att skapa den perfekta veckan med "Inköpslistan" så kommer du att ha noll ursäkter när det gäller att få med "fel" mat hem från affären.

Du kommer också att spara massor av tid när du handlar eftersom du vet precis vad du behöver med hjälp detta inköpssystem.

Som du själv kan se så har paket "Fettförbränning i köket" ett värde på totalt 1 070 kr.

Men just nu har du en unik möjlighet att få hela paketet "Fettförbränning i köket" med alla delarna för endast 195 kr. Det priset är som att ersätta 2 st stora hamburgemenyer på närmaste hamburgekedja, för hela detta fettförbrännande receptpaket som är ditt för alltid.

Ditt köp är helt riskfritt eftersom du får pengarna tillbaka i 30 dagar om du inte är nöjd – vi ställer inga frågor. Du har absolut inget att förlora.

Du måste gilla recepten, du måste känna att de hjälper din fettförbränning och du måste få mer energi annars betalar du ingenting.

Nu har du också chansen att imponera på familj, vänner och bekanta med underbart goda och proffsigt gjorda fettförbrännande måltider.

Får du några problem med din beställning eller har andra frågor kontakta oss här


P.S. Ladda ner 'Fettförbränning i köket' nu. Du får kanske de viktigaste hemligheterna som någonsin avslöjats när det gäller att laga fettförbrännande och näringsrik mat för att komma i toppform.

Nicolas  Fiori
Nicolas Fiori
Certifierad Personlig Tränare & Coach

Träffa Nicolas Fiori: Sveriges nya favoritränare

Nico har arbetat träningsbranschen i över 10 år och har utbildat allt från motionärer, professionella idrottare till basketlag.

Nico har publicerat flera artiklar i olika tidningar och magasin. Men han har också upptäckt att många vill ha mer strukturerad och personlig vägledning än vad en artikel kan ge.

Det är därför han har skapat flera online-program inom kost och träning som används av över 10 000 personer i Sverige.

Kursen innehåller bl.a.:

DEL 1: 9 st Fettförbrännande Frukostar
DEL 2: Fettförbrännande Middagar
DEL 3: 9 st Fettförbrännande Sallader
DEL 4: 9 st Fettförbrännande Shakes
DEL 5: 9 st Fettförbrännande Soppor
DEL 6: “Fettförbränning i köket" Inköpslistan (checklista)

Klicka på knappen här för att komma igång med träningen redan idag!

Beställ Receptpaketen här!