Effektiv Magträning

Effektiv Magträning

Snygg och slank mage på 59 dagar eller mindre


"Någon mer som vill få snygg och slank mage
på 59 dagar eller mindre?"

Du kämpar och svettas på spinningpasset eller på löpbandet men magfettet envisas med att hänga kvar. Du kanske har ställt dig på vågen och upptäckt att du är tyngre än vad du var för två dagar sedan , trots att du har ätit olika varianter av grönsaker som påminner om selleri. Hur kan det bli så? Min gissning är du angriper fettförbränning på lite fel sätt. Men det är inte ditt fel.

Jag har ett alternativ till dig som jag tror att du kommer att gilla men först några anledningar till varför jag vill motivera dig att komma i bästa möjliga form. När du är i bra form så signalerar du till världen att du är disciplinerad, motiverad, självsäker och en hälsosam person och därmed en önskvärd partner.

5 anledningar till varför en platt & snygg mage kommer att göra ditt liv bättre

1) En slank mage kommer hjälpa dig att leva längre

2) En slank mage kan ge dig ett bättre sexliv

3) En slank mage kommer att stärka din rygg

4) En slank mage kommer ge dig bättre resultat inom andra sporter och aktiviteter

5) En slank mage kommer att minska din värk och smärtor i samband med aktiviteter

Så har du som mål att få synliga och snygga magmuskler så behöver du träna dem effektivt.

Om du verkligen är ute efter en snygg och vältränad look så är det väl inte mycket som kännetecknar det som ett snyggt magparti, eller?

Kan alla få synliga magmuskler?

Svaret är JA! Precis som med allt annat så krävs det en ansträngning och en ändring av livsstil. En förändring som 95% av befolkningen vill göra men som inte aldrig sätter igång. Att få fram magmusklerna är inte “hjärnforskning” utan en enkel vetenskap.

Allt du behöver är 7 enkla strategier för hur du skall äta och träna du är på god väg mot att snart kunna se dina magmuskler.

Men precis som med alla andra muskler så räcker det inte bara med att få bort fettet för att musklerna skall synas. Det måste ju finnas muskler att visa också!

Det är precis detta som vi har löst för flera personer. Därför har vi idag nöjet att presentera...

Effektiv Magträning - som ger Resultat!
(steg-för-steg system i videoformat)

Det bästa är att du kan använda strategierna direkt och du behöver ingen avancerad utrustning för att starta!

Programmet heter "Effektiv Magträning" och innehåller bl.a.:

  • Den absolut bästa träningsmetoden för starkare & synligare magmuskler - Detta är en metod som du garanterat kommer att få resultat utav. Den är så effektiv att du till och med optimerar dina hormoner för fettförbränning och gör att du får det bästa av två världar. Starkare magmuskler och mindre fett på kroppen.
  • 11 stycken 15 minuters magträningsprogram - Här har du 7-dagars träningsprogram från nybörjare till medel och avancerad. Plus bonusprogram som "MMA-coreprogrammet" och specialaren "Super giant set programmet" som kommer få dina magmuskler att poppa fram på nolltid.
  • Beskrivning och logiken bakom upplägget - Du får veta teorin bakom träningsprogrammen och varför de är formade som de är, då kan du enklare kan förklara för dina vänner och bekanta varför du har magmuskler och inte dem.
  • Strategier för bättre magträning - Här får du massa tips på hur du kan förbättra din magträning och optimera dina resultat.
  • Progressionen - Hur du utmanar dig själv att göra lite mer varje vecka så din utvecklingskurva hela tiden går uppåt.
  • Hur du arbetar med tempot i repetitionerna - Att hantera tempot i repetitionerna är det absolut viktigaste i hela programmet och avgör om du får magmuskler eller inte. Missa inte denna teknik!
  • Beskrivning av magmusklernas utseende och funktion - Så du enklare vet hur du aktiverar rätt muskel och därmed tränar magen mer effektiv.

Men detta är inte allt.

Om du väljer att beställa idag får du även med...

Videor för alla träningsprogrammen

Videogenomgång av alla magprogrammen (Värde 500 kr)

Genomgång av alla 11 magprogrammen med över 40+ st av noga utvalda magövningar.

Så här är det, jag har inget intresse av att ta emot dina pengar om du inte kommer att dra nytta av programmet. Dessa strategier och träningsprogram fungerar. Det enda sättet de skulle inte fungera, är om du inte genomför arbetet som krävs.

Eftersom jag är säker på att du kommer att bli nöjd med programmet så kan jag ge dig en väldigt generös garanti.Ta 60 dagar på dig för att avgöra om detta är rätt för dig!

Jag vill inte tvinga dig till ett beslut. Det är därför jag är villig att låta dig provköra ”Effektiv Magträning” under hela 60 dagar innan du beslutar om det är rätt för dig. Gå igenom hela kursen. Använd programmen. Tillämpa dem i din träning och vardag.

Du gör investeringen idag, men om du inte är helt nöjd med de resultat du får så behöver du bara skicka mig ett snabbt mail och jag kommer oftast tillbaka med din investering redan inom 24-48 timmar.

Detta gör det helt riskfritt för dig.

Saken är att du kan få en återbetalning med vilken anledning du vill. Kanske gillar du inte ljudet av min röst, typsnittet i manualen … eller så blir din katt blir sjuk och du behöver pengarna för att betala räkningen. Ärligt talat det spelar ingen roll för mig. Du har 60 dagar på dig för att fatta det beslutet.


Hoppas vi ses på insidan!

Nico

Nicolas  Fiori
Nicolas Fiori
Certifierad Personlig Tränare & Coach

About the instructor

Träffa Nicolas Fiori: Sveriges nya favoritränare

Nico har arbetat träningsbranschen i över 10 år och har utbildat allt från motionärer, professionella idrottare till basketlag.

Nico har publicerat flera artiklar i olika tidningar och magasin. Men han har också upptäckt att många vill ha mer strukturerad och personlig vägledning än vad en artikel kan ge.

Det är därför han har skapat flera online-program inom kost och träning som används av över 10 000 personer i Sverige.

Kursen innehåller bl.a:

Dag 1 - Statisk träning
Dag 2 - Dynamisk övre & nedre
Dag 3 - Rotation & Lateralflexion
Dag 4 - Statisk Träning
Dag 5 - Dynamisk nedre & övre
Dag 6 - Rotation & Lateralflexion
Dag 7 - Statisk Träning
Bonus - Giant Sets
BONUS - MMA Programmet
BONUS - Prio Nedre

Klicka på knappen här för att komma igång med träningen redan idag!

Beställ Effektiv Magträning idag!